najaar 2019… tijd om bij te praten

Het begint de standaard opening te worden: Wat is er weer veel gebeurd afgelopen periode. En elke keer klopt het weer.
We hebben weer versterking gekregen van een aantal nieuwe deelnemers, welkom in het team. Daarnaast hebben we ook afscheid genomen van een van onze deelnemers, zij heeft een betaalde baan gevonden! Heel Bij Tjoonk is trots!

In september is Bajo uit Marienheem begonnen met het bouwen van onze nieuwe potstal. In november waren zij klaar. We zijn nu ook gestart met de tweede fase van de bouw: ons sociale bouwproject!
Onder leiding van Paul Hulsman van Hulsman Bouwplus zijn enkele van onze deelnemers gestart om de stal dicht te maken met planken van bomen uit de Banninkse bossen. De eerste planken zijn gemonteerd en het begin is veelbelovend. We kunnen nog wel altijd versterking gebruiken, op welke manier dan ook! Interesse? Neem contact met ons!

Naast de bouw hebben we ook niet stil gezeten. Zo hebben we heel wat deuren geschilderd op landgoed de Bannink, hebben we 2 nieuwe osjes die we dagelijks moeten verzorgen, we hebben een schutting geplaatst, de kwekerij en tuin zijn winterklaar, er is alweer brandhout gekloofd en bezorgd, we hebben heel veel kinderen op bezoek gehad en zo vergeten we nog heel veel werkzaamheden. Kortom geen tijd om stil te zitten! Hopelijk de komende maanden ook niet zodat we lekker warm blijven in de koudere wintermaanden!

Share this Post