Mansholt start bijna!

Nog heel even geduld en dan start de voorstelling Mansholt van Toneelgroep Jan Vos op ons erf. Twee weken lang, van 18 tot 29 augustus, spelen zij de voorstelling in hun prachtige tent bij ons in de wei. We zijn al druk met de voorbereidingen zodat het er allemaal weer keurig netjes uit ziet bij ons! Wij hebben er erg zin in, kaartjes zijn nog te koop via de Deventer Schouwburg.

Naast alle drukte rondom Mansholt gaat alles ook gewoon door. De vakanties raken op hun einde, dus we genieten weer van de aanwezigheid van steeds meer deelnemers op ons erf en buiten ons erf. We zijn deze zomer namelijk ook dagelijks te vinden bij Tuinderij de Haverkamp, waar de courgettes en tuinbonen oogsten. Deze zijn te koop in verschillende regionale supermarkten. Verder zijn we achter de schermen druk met de voorbereidingen voor de verbouwing van de oude ligboxenstal tot werkplaats en machinestalling. Komende maanden zul je hier meer over horen.

Houd voor meer informatie ook onze sociale kanalen in de gaten, daar komen regelmatig berichten voorbij over onze dagelijkse activiteiten.

Share this Post