Mensen in een hokje plaatsen, daar houden we bij Bij Tjoonk niet van. Ben je jong of oud, man of vrouw en lukt het jou (tijdelijk) niet om betaald werk te doen, dan is Bij Tjoonk misschien wel de juiste plek voor jou. Bij ons kun je aan het werk op het bedrijf en werk je aan je persoonlijke doelen.
Je bent welkom om de sfeer een dag vrijblijvend te proeven.

Wij hebben contracten voor WMO dagbesteding met de gemeente Deventer. Per 1 februari 2019 zijn wij aangesloten bij de Coöperatie Boer en Zorg waardoor het ook voor deelnemers uit andere gemeenten in Overijssel en Gelderland mogelijk is om bij ons te komen. Voor vragen neem contact met ons op.
Voor deelnemers met een WLZ-indicatie hebben wij door ons lidmaatschap bij de Coöperatie Boer en Zorg ook voldoende mogelijkheden.

Onderaannemerschap via een instelling is bespreekbaar. Mocht u hierover vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard bieden wij ook zorg via een PGB.

Deelnemer worden van Bij Tjoonk met een andere indicatie? Neem contact met ons op, we zoeken graag naar mogelijkheden. Onze gegevens staan op de contactpagina.

We hebben beschikbare plekken op maandag t/m vrijdag.