En toen was het alweer voorjaar…

Wat vliegt de tijd toch weer, op dit moment is het weer voorjaar. En dat merken we: de lammetjes zijn bijna allemaal geboren en de eerste koeien lopen alweer buiten. Buiten wordt er weer volop gewerkt: in de kwekerij en op de ’t(h)offe akker. Een leuke samenwerking met ’t Hof van Colmschate waar we een deel van de groente voor gaan kweken. Van zulke plannen worden we nu blij! En zou je de pannenkoekenakker bijna vergeten, ons graanveld waar we na de oogst meel van willen laten malen om onze eigen (pannen)koeken te kunnen bakken

Ook de maakstal is al een heel eind op weg, de ruimtes zijn ingedeeld, de muren staan. Er wordt volop gewerkt om het elektra aan te leggen, er worden gaatjes gevuld, geschuurd, geschilderd. Dus het begint steeds meer op echte werkruimtes te lijken!

Wij kijken uit naar de komende periode waarin we de maakstal verder gaan afmaken, alle gewassen zien groeien, er komen nog kalfjes aan en in de tussentijd verzinnen we vast nog wel weer allerlei leuke dingen! Wij hebben er zin in!

Share this Post